Turvallisuuden, varastosuunnittelun ja logistiikan asiantuntijayritys

Koulutuksia, varastoinnin suunnittelua sekä työtä turvallisuuden parissa.

Logisteam

Yli 10 vuotta hurttia huumoria ja tosikuskien meininkiä.

Koulutuksissa olemme käsitelleet tärkeitä elämän tosiasioita kovista kuljettamisen haasteista aina loukkaantuneiden elvyttämiseen ja hengen pelastamiseen. Myös me olemme saaneet oppia teidän kokemuksistanne ja meille on kunnia-asia jakaa näitä kokemuksia suostumuksellanne myös muille. Kiitokset jo koulutuksissamme useaan kertaan viihtyneille ja kiitokset uusille koulutuksiimme tuleville.

Huumorilla jatkamme, asiasta poikkeamatta. Meillä on yhdessä hyvä oppimisen meininki. Tervetuloa!

ADR-koulutus

Vaarallisten aineiden kuljetuksiin vaaditaan kuljettajalta ajolupa, mikäli hän kuljettaa vaarallisia aineita yli sallittujen enimmäismäärien. ADR-koulutuksen pituus riippuu ajoluvasta. Ajoluvan voi uusia 1 vuotta ennen nykyisen ajoluvan umpeutumista, jolloin uusi lupa astuu voimaan vasta kun vanha lupa-aika umpeutuu.

Ammattipätevyys­koulutus

Kaikki ammattipätevyys- ja jatkokoulutuspäivämme ovat direktiivin (2003/59/EY) mukaisia ja TRAFI:n hyväksymien ohjelmien mukaisia. Räätälöimme ja toteutamme myös yrityskohtaisia ammattipätevyyskoulutuksia yrityksien tarpeiden mukaan ympäri Suomea.

TNA-koulutus

Turvallisuusneuvonantaja pyrkii parantamaan toiminnallaan yrityksen vaarallisten aineiden kuljetusten turvallisuutta. Logisteam Oy järjestää TNA-valmennuksia ympäri vuoden koko Suomessa. Avoimet koulutuksemme ovat nähtävissä koulutuskalenteristamme.

Logisteam Oy

Vasikkatie 7

11710 RIIHIMÄKI

Y-tunnus: 1901158-6

Hannu Honkasalo

hannu.honkasalo@logisteam.fi

044 0400 844

Tanja Honkasalo

tanja.honkasalo@logisteam.fi

050 3262 405

Luotettava kumppani logo

Logisteam - turvallisuuden ja logistiikan moniosaaja
Copyright © 2024 Logisteam Oy